Fiók törlése
A törlés eltávolítja a profilodat, posztjaidat, hozzászólásaidat, kedveléseidet, követéseidet és üzeneteidet.
Törlés előtt
A művelet nem vonható vissza. A külső TikTok-, YouTube- vagy Facebook-szolgáltatásban tárolt eredeti videót ez nem törli.
Ha nem tudsz belépni, írj a dadpoolhungary@gmail.com címre arról az e-mail-címről, amely a fiókhoz tartozik.
